ALU stolarija

ALU stolarija

Alu stolarija predstavlja odličan izbor kod izrade zimskih vrtova, kliznih i harmo stijena, staklenih fasada te naravno prozora i vrata. ALU stolarija se može izvesti plastificiranjem profila po RAL karti te eloksiranjem aluminijskih profila tako da svakom objektu daje posebnu dozu luksuza.


Od ostalih prednosti svakako treba naglasiti skriveni okov od INOX dijelova, debljinu stijenki profila, te spajanje kutova po principu hladnog varenja.

Za vas smo razvili više serija prozorskih sistema različitih dubina ugradnje, savršene izvedbe i dizajna koji se mogu primijeniti u različitim stilovima gradnje.


Profili s prekinutim termičkim mostom imaju svojstva visoke kvalitete

Čvrstoće i nosivosti, estetskog oblikovanja, a ono što ih razlikuje od ostalih profila je svojstvo toplinske izolacije. Profili se sastoje iz dva dijela, koja se međusobno spajaju izolacijskim materijalom– poliamidnim štapićem širine 14mm, 22 mm, 34mm. Ovako spojeni profili u kombinaciji s odgovarajućom ispunom koriste se u slučajevima kad se moraju zadovoljiti visoki zahtjevi toplinske izolacije. Poliamid sprječava prolaz topline s unutarnjeg dijela al-profila na vanjski dio i obrnuto.
Aluminijski profil bez prekinutog termičkog mosta

(hladni profili) nalaze široku primjenu u interijerima i na objektima gdje toplinska izolacija nije uvjet.

Širokim izborom profila, okova i brtvi moguća je izvedba raznih konstrukcijskih osobina, vodo-nepropusnosti, zrako-nepropusnosti i zvučne izolacije.Građevinski aluminijski sustavi

ALUK LOGO